Forsiden
– Jeg ble sterkere i troen

– Jeg ble sterkere i troen


Mitt navn er Kristin Fiskå, jeg kommer fra Jørpeland og ble frelst sommeren 2009.

Det var min mor som først snakket om Visjon bibelskole i og med at det gikk reklame for den på TV Visjon Norge. Jeg ville på bibelskole, men visste ikke hvilken skole som passet for meg. Jeg hadde tre mulige bibelskoler som jeg tenkte på. Spurte Gud hvor jeg skulle gå, og da talte Han til meg om Visjon bibelskolen. Dette har jeg absolutt ikke angret på!

Bibelskoleåret har betydd veldig mye for meg. Jeg har blitt mye sterkere i troen. Jeg har også fått oppleve å bli døpt i Den Hellige Ånd. Dette året har vært fantastisk og veldig lærerikt. Noe som gjør at undervisningen blir så bra, er at vi har mange forskjellige og kule lærere.

Jeg har fått oppleve at Gud overrasker meg med nye gaver. Også på det økonomiske plan. Jeg var usikker på om jeg ville klare å fullføre hele skoleåret pga økonomien. Vi har lært mye om å så og høste. Når du gir så får du. Dette har jeg prøvd Gud på, og da har jeg opplevd å få enda mer igjen. (Ordspråkene 11.24)

Jeg opplever et mye sterkere nærvær av Den Hellige Ånd, og kjenner meg mer utrustet til å gå videre i tjeneste for Herren. I tillegg har jeg blitt kjent med mange nye og fantastiske mennesker, og jeg opplever at Visjon bibelskole er en god plass å være.

Jeg vil veldig gjerne anbefale Visjon bibelskolen til andre. Jeg tror den vil være med på å forandre ditt liv. Du vil bli mye sterkere i Herren, og vil kjenne at Han tar deg til høyere nivå i kristenlivet.