Vårkurset 2018 er igang!

…vårkurset er igang – ennå plasser ledige!

I begynnelsen av september 2017 startet i underkant av 20 elever opp på høstkurset, noen av dem gikk bare går høstkurset, men nye har kommet til vår semestret.

Jan Hanvold underviser i emnet «Skapende tro». Rektor Arne Pedersen, emnene Nådegavene, Den Hellige Ånd og NT-innledning. I tillegg til dette er det gjennom skoleåret flere lærere fra inn- og utland, som pastor Gordon Tobiassen, pastor Pawel Pyran, Vello Vaim, Randi F Johansen, Anne Lise Thomsen, Rudi Wara, Ivar Kolstad og Geir Jonassen.

«Gud i din by» er et evangeliserings-prosjekt hvor elevene er med på gata, her er de med og veileder mennesker inn i frelsen. Så langt denne høsten har ca 200 personer sagt JA til Jesus, hovedsakelig i Drammen. Det er Veronica Sandaker som på en inspirerende måte leder dette arbeidet.

Bibelskolen starter med morgenbønn kl. 8.30, deretter tre timer undervisning. Etter middag/kveld deltar elevene i forskjellige tjenester, som Call Centeret, nødhjelps-arbeid, TV-produksjon, administrative oppgaver, kjøkken- og vaktmestertjenester.

Slutten av mai 2018 blir det misjons tur til Polen, noe elvene virkelig ser frem imot.

Bibelskolen befinner seg på Visjon Gjestegård i Hokksund, som ligger i naturskjønne omgivelser, med muligheter for rekreasjon og friluftsliv. På gården er det hestehold, med gode muligheter for ridning. Elevene opplever et flott åndelig- og sosialt fellesskap.

Som allerede nevnt er det plasser ledig på vårkurset, ta gjerne kontakt med meg på mob 90919827 for mer informasjon. Du vil få et uforglemmelig opphold, med sterke åndelige opplevelser i et rikt fellesskap med motiverte medmennesker i alle aldre. Bibelskolen vil hjelpe deg til å komme videre inn i Guds plan med ditt liv.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.