Om oss!

Visjon Norge TV & bibelskole!

Dette er bibelskolen for deg som ønsker å tjene Herren med de gaver, talenter og kall som Gud har gitt deg. Ved at du studerer hos oss, vil du kunne oppdage kallet ditt, og bli utrustet til det Gud har kalt deg til.

Ta kontakt med rektor på Tlf 32 21 13 00 for brosjyre og skjema. Eller kontakt oss via kontaktskjemaet om dette er noe du kan tenke deg. Under vil du finne ut hva vi legger vekt på i programmet for bibelskolen.


Hva innebærer skoleåret?

Åndelig / teoretisk: Daglig bønn og bibelundervisning som gjør deg istand til tjeneste.

Praktisk: Kunnskap som blir omsatt til handling.

Områder du vil ta del i:

  • TV Visjon Norge er den første kristne 24 timers TV-kanalen i Norge, og er blitt et av de mektigste evangelisering-redskapet i Skandinavia. Vi sender til hele Norden og flere europeiske land, og har en tverrkirkelig profil. Hver dag ber vi med mennesker til frelse og helbredelse. I den praktiske delen på bibelskolen, kan du velge TV. Du vil lære om hva som foregår i et studio, både foran og bak kamera og ta del i ulike arbeidsoppgaver.
  • Visjon Norges bønne-senter har fokus og bønn for vekkelse i Norge, Skandinavia og Visjon Norges virksomhet. Som student kan du aktivt delta i bønne senterets arbeid.
  • Call-Center er en viktig del av av vår virksomhet, enten det gjelder under programmet Studio direkte, eller oppringing til våre partnere på dagtid. Som student vil du bli delaktig i dette.
  • En av oppgavene er å hjelpe til på vårt nødhjelps-lager med sortering, presse og pakking av klær med mer. Vi driver med et omfattende nødhjelps-arbeid i ulike land.
  • Administrasjons arbeid og diverse praktisk arbeid på Visjon Norge og Visjon Gjestegård er også endel av det praktiske arbeidet på skolen.
  • På TV Visjon Norge kan det være kontorarbeid og du kan være en av dem som har ditt praktiske arbeid der.

Fagområder

Bibellinjen – Skapende tro, hvem er du i Kristus, hjertets tilstand, hen troendes autoritet, eskatologi (endetid lære), den nye skapningens realitet, NT-innledning, Efeserbrevet, Kolloserbrevet, Åndens gaver, Den Hellige Ånd og ledelse.

Hvem kan delta?

VNTV&BS – Visjon Norge TV & Bibelskole retter seg mot alle! Unge og gamle, kvinner og menn, som har et ønske om å bli en etterfølger av Jesus og se at Guds rike utbrer seg i Skandinavia og i hele verden.
Fordi vi bygger på Bibelen, anser vi det som elementært at deltakerne på bibelskolen avholder seg fra alkohol og rusmisbruk. Vi forventer også at deltakerne lever og oppfører seg som gode kristne og tar del i alle aktivitetene i Bibelskole.

VNTV&BS – Visjon Norge TV & Bibelskole er lagt opp med hovedsaklig en teoretisk del før lunsj og ulike praktiske oppgaver på ettermiddagen. Under konferanser o.l kan undervisning endres til kveldstid.


Menighet

Visjonskirken er menigheten i vår virksomhet. Dette blir din menighet så lenge du er student, om du ikke har tilknytning til annen menighet i nærområdet.

Vaffelkirken!

Evangeliseringsarbeidet er knyttet til Vaffelkirken, dette er i hovedsak lagt til Drammen Torg.


Misjons og nødhjelpsarbeid

I vårsemesteret vil det bli en misjonstur til et av de landene VBC driver nødhjelpsarbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.