Historisk skoleavslutning for fm-bibelskolen!

 – Jeg har lært at Gud elsker oss!Avslutning 2014:15

Unge og gamle, og personer med mange ulike nasjonaliteter, var til stede da FM bibelskole hadde avslutning torsdag.

– Jeg har lært at Gud elsker oss, men også om viktigheten ved å dele denne kjærligheten videre – og være et godt medmenneske, sier Gabriel Chaman, en av årets studenter ved bibelskolen. Chaman skal nå ut å reise og forkynne ordet i både Norge og i utlandet, og er strålende fornøyd med året på skolen. Det er han ikke alene om:
– At den Hellige Ånd har vært så sterkt til stede, det hadde jeg ikke forventet. Lærerne her er jordnære, kunnskapsrike og har spesielt god kjennskap i Guds ord. Et år her anbefales absolutt på det sterkeste, forteller Åshild Myrvold, en annen av årets studenter.
– Har man problemer hjemme, glemmer man dem når man kommer hit.

På talerstolen

Både rektor, lærere og studenter troppet opp på talerstolen i sin iver etter å få rose hverandre,skolen, dens lærere og grunnleggere.
– Det aller fineste ved dette året har vært å se studentene elske Gud og elske seg selv,forteller Arne Pedersen, rektor ved FM bibelskole.I talene ble det snakket om reisen og transformasjonen studentene har gjennomgått. Om viktigheten av utfordringer og en læringsprosess som aldri tar slutt. Om fellesskapet de sammen har funnet i Gud, og om å akseptere både hverandre og seg selv, slik man er.

Diplomer utdelt

Jan Hanvold delte ut diplomer, rosende ord og erklærte herved studentene som rustet for livet som troende, og som forkynnere av Guds ord. Etter bønn, middag og dessert var det på tide for årets bibelskole studenter å vende hjemover.
– Året på bibelskolen har vært fantastisk. Har man problemer hjemme, glemmer man dem når man kommer hit. Jeg tror nok jeg kommer til å gå igjen her på bibelskolen. Det blir nok flere år på meg, smiler Annicken Johansen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.